Varausehdot

LEVIN HÖPERÖN VUOKRAUSEHDOT

Sitovuus

Vuokralle ottaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokralle ottaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu ja sitova, kun vuokralle ottaja on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta). Vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä, mikäli matkan ajankohtaan on alle 28 vrk.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla vuokranantajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut kirjallisesti.

Jos peruutus tapahtuu 28 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista, palautetaan ennakkomaksu ja loppusuoritus. Palautuksesta vähennetään aina peruutusmaksu 300 €.

Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 28 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista se ei oikeuta vuokranmaksun palautukseen.

Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen sairauden, onnettomuuden tms. syyn vuoksi on vuokralle ottaja oikeutettu saamaan maksamansa varauksen takaisin lukuun ottamatta peruutusmaksua 300 €. Peruutuksen syystä on vuokranantajalla oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä. Lääkärintodistus tai muu luotettava kirjallinen selvitys tulee lähettää välittömästi

Vuokranantajan oikeus perua varaus

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa, voi vuokranantaja peruuttaa varauksen. Tällöin vuokralle ottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivinä, katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.

Avainten luovutus

Huvilassa on sähkölukot, jotka toimivat numerokoodilla sekä kulkulätkillä. Vuokralle ottaja saa ennen tuloa ovikoodin, joka toimii koko vuokra-ajan. Lisäksi kulkulätkät löytyvät mökin pöydältä. Mikäli kulkulätkät katoavat, vastaa vuokralle ottaja uusimisesta aiheutuvista kustannuksista. Mikäli avain/koodi unohtuu, oven avausmaksu on 50€.

 

Oleskelu lomakohteessa

Huvila on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 17.00:sta lähtöpäivään klo 13.00 saakka. Mökki on yksityisten ihmisten omaisuutta ja siellä on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita esim. naapureita häiritsemättä. Saunassa on käytettävä peflettejä, ja vuokralle ottajan on tuotava mukanaan henkilökohtaiset hygieniatuotteet, shampoot ja saippuat. Huoneistoon ei saa tuoda lasipulloja. Mökistä ei saa vetää sähköä esim. paljun lämmitykseen taikka autojen jatkuvaan lämmitykseen. Ulkoporealtaaseen ei saa viedä juomia eikä altaassa saa tupakoida.

Liinavaatteet

Mökissä on valmiiksi pedattuna liinavaatteet. Vuoteissa on käytettävä lakanoita ja tyynynpäällisiä, makuupussien käyttö vuoteissa on kielletty. Mikäli vuoteissa ei ole käytetty liinavaatteita, vuokranantaja pesettää tyynyt ja peiton sekä petauspatjat vuokralle ottajan laskuun.

Siivous ja siivousmaksu

Vuokralle ottaja vastaa huoneiston siivouksesta vuokra-aikana, loppusiivous kuuluu aina vuokrahintaan. Vuokralle ottajan on tehtävä normaalia päivittäissiivousta. Lähtöpäivänä vuokralle ottajan on tyhjennettävä roskat, otettava liinavaatteet pois sängyistä sekä pestävä astiat (astiat voi jäädä koneeseen puhtaana). Tarkastuksen vuokralle ottajan lähdettyä tekee siivouspalvelu. Suurta ja erityistä puhdistusta vaativat työt, kuten oksennuksen siivous, hinnoitellaan erikseen. Mikäli ulkoporealtaan vesi joudutaan vaihtamaan huolimattoman käytön vuoksi, vastaa vuokralle ottaja tästä aiheutuvista kustannuksista (300€).

Vahingot

Vuokralle ottaja on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana, joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. Mikäli korvausvaatimuksesta ei päästä vuokralle ottajan kanssa yksimielisyyteen, käsitellään asia tapauskohtaisesti Lapin käräjäoikeudessa.

Mökin vuokraus eteenpäin

Mökin edelleen / jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty. Mökin vuokrasopimus purkautuu välittömästi, mikäli väärinkäytöksiä havaitaan.

Tupakointi

Huvilassa tupakointi on ehdottomasti kielletty. Piha-alueella tupakoitaessa tupakantumppien / nuuskien heittely piha-alueelle on kielletty.

Lemmikkieläimet

Huvilaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Henkilömäärä

Huvilassa saa asua vain varausvahvistuksessa määritelty henkilömäärä. Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä huoneistoa vuokrattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman vuokranantajan lupaa lomakohteen tontilla on kielletty.

Valitukset

Kaikki huvilan varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on välittömästi loman aikana osoitettava vuokranantajalle.