LEVIN HÖPERÖ

VARAUSEHDOT

Levin Höperön varausehdot

www.levinhopero.fi

Vuokralle ottaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokralle ottaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

Varaus on vahvistettu ja sitova, kun vuokralle ottaja on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta). Vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä, mikäli matkan ajankohtaan on alle 28 vrk.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla vuokranantajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut kirjallisesti. Jos asiakas peruu varauksen, varausmaksua (30% vuokrauksen hinnasta) ei palauteta.

Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 28 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista, peritään koko mökin vuokrahinta. Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen sairauden, onnettomuuden tms. syyn vuoksi, tulee vuokralle ottajan varmistaa, että omat matka- ja tapaturmavakuutukset kattavat varauksen kulut.

Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua sen perusteella, että asiakas ei pääse saapumaan majoituspaikkaan varauksen ajankohtana sen takia, että asiakkaan lähtömaan valtio tai Suomi on asettanut matkustusrajoituksia epidemian tai pandemian takia, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan. Normaaleja varaus -ja peruutusehtoja sovelletaan myös siinä tapauksessa, että asiakas ei pääse Suomeen lentojen peruuntumisen tai aikataulujen muuttumisen takia. Varatessaan mökin asiakas on tietoinen, että lentoyhtiöt voivat peruuttaa ja muuttaa aikataulujaan epidemian tai pandemian takia eikä kyseessä ole ylivoimainen este, koska kyse ei ole ennakoimattomasta tilanteesta.

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa, voi vuokranantaja peruuttaa varauksen. Tällaisia esteitä ovat mm. tulipalo, vesivahinko tai mökin myynti. Tällöin vuokralle ottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivinä, katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.

Huvilassa on sähkölukot, jotka toimivat numerokoodilla sekä kulkulätkillä. Vuokralle ottaja saa ennen tuloa ovikoodin, joka toimii koko vuokra-ajan, lisäksi kulkulätkät löytyvät mökin pöydältä. Mikäli kulkulätkät katoavat, vastaa vuokralle ottaja uusimisesta aiheutuvista kustannuksista. Oven avaamisesta tai muusta vuokralaisesta johtuvasta huoltokäynnistä veloitetaan 50€/tunti/käynti.

Huvila on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 10.00 saakka. Mökki on yksityisten ihmisten omaisuutta ja siellä on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita, esim. naapureita, häiritsemättä. Ns. mökkibileiden järjestäminen on kielletty. Saunassa on käytettävä peflettejä ja vuokralle ottajan on tuotava mukanaan henkilökohtaiset hygieniatuotteet, shampoot ja saippuat. Mökistä ei saa vetää sähköä esim. paljun lämmitykseen taikka autojen jatkuvaan lämmitykseen. Ulkoporealtaaseen ei saa viedä juomia eikä altaassa saa tupakoida.

Mökissä on valmiiksi pedattuna liinavaatteet. Vuoteissa on käytettävä lakanoita ja tyynynpäällisiä, makuupussien käyttö vuoteissa on kielletty. Mikäli vuoteissa ei ole käytetty liinavaatteita, vuokranantaja pesettää tyynyt ja peiton sekä petauspatjat vuokralle ottajan laskuun.

Vuokralle ottaja vastaa huoneiston siivouksesta vuokra-aikana, loppusiivous kuuluu aina vuokrahintaan. Vuokralle ottajan on tehtävä normaalia päivittäissiivousta. Lähtöpäivänä vuokralle ottajan on tyhjennettävä roskat, otettava liinavaatteet pois sängyistä sekä pestävä astiat (astiat voi jäädä koneeseen puhtaana). Tarkastuksen vuokralle ottajan lähdettyä tekee siivouspalvelu. Suurta ja erityistä puhdistusta vaativat työt kuten oksennuksen siivous, hinnoitellaan erikseen. Mikäli ulkoporealtaan vesi joudutaan vaihtamaan huolimattoman käytön vuoksi, vastaa vuokralle ottaja tästä aiheutuvista kustannuksista (400€).

Vuokralle ottaja on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana, joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. Mikäli korvausvaatimuksesta ei päästä vuokralle ottajan kanssa yksimielisyyteen, käsitellään asia tapauskohtaisesti Lapin käräjäoikeudessa.

Mökin edelleen / jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty. Mökin vuokrasopimus purkautuu välittömästi, mikäli väärinkäytöksiä havaitaan.

Huvilassa tupakointi on ehdottomasti kielletty. Piha-alueella tupakoitaessa tupakantumppien / nuuskien heittely piha-alueelle on kielletty.

Huvilaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Huvilassa saa asua vain varausvahvistuksessa määritelty henkilömäärä. Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä huoneistoa vuokrattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman vuokranantajan lupaa lomakohteen tontilla on kielletty.

Kaikki huvilan varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on välittömästi loman aikana osoitettava vuokranantajalle.

www.levinhopero.fi